Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

LIPOBASE KREM 100 G

Kategória

Vény nélkül kapható gyógyszer

Visszavétel

1. A tévesen kiszolgáltatott gyógyszer, vagy gyógyszerészeti államigazgatási szerv által visszahívott gyógyszer kivételével gyógyszert visszavenni nem lehet

2. Csak az a gyógyszertár köteles gyógyszereket visszavenni, ahol azt a vásárlást igazoló dokumentum alapján kiadták.

3. A gyógyszertár a kiszolgáltatott gyógyszert csak a kiadást követő 5. nap nyitva tartásának végéig köteles visszavenni.

Ár:
1.969 Ft
1.870 Ft (1.781 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 99 Ft
Kedvezmény: 5%
Egységár: 19 Ft/g
Cikkszám: 11407
Várható szállítás: 2019. május 30.
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: LEO Pharma A/S
Bőrgyógyászati puhító krém. Jellemző tulajdonságok A Lipobase egy olyan bőrgyógyászati lágyító krém, amely helyreállítja a bőr fiziológiai egyensúlyát, növeli a nedvességtartalom szintjét, csökkenti a szárazságot, megakadályozza a hámlás kialakulását és megóvja a bőrt a károsodástól. Nagy zsírtartalmú (70%) vízben-olaj emulzió. A krém illatosító anyagot nem tartalmaz és összetétele minimálisra csökkenti a túlérzékenység kockázatát. Javallatok A Lipobase felnőttek és gyermekek száraz, érzékeny és vízhiányos bőrének kezelésére használható. A termék alkalmas kortikoszteroidokat tartalmazó helyi kezeléshez alkalmazott készítmények kiegészítő anyagaként is. A Lipobase alkalmazható még nedvesség vagy tisztítószerek által okozott bőrirritációk ellen, valamint a javulás fenntartásában.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

 

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A LIPOBASE KRÉM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Bőrgyógyászati puhító krém. Jellemző tulajdonságok A Lipobase egy olyan bőrgyógyászati lágyító krém, amely helyreállítja a bőr fiziológiai egyensúlyát, növeli a nedvességtartalom szintjét, csökkenti a szárazságot, megakadályozza a hámlás kialakulását és megóvja a bőrt a károsodástól. Nagy zsírtartalmú (70%) vízben-olaj emulzió. A krém illatosító anyagot nem tartalmaz és összetétele minimálisra csökkenti a túlérzékenység kockázatát. Javallatok A Lipobase felnőttek és gyermekek száraz, érzékeny és vízhiányos bőrének kezelésére használható. A termék alkalmas kortikoszteroidokat tartalmazó helyi kezeléshez alkalmazott készítmények kiegészítő anyagaként is. A Lipobase alkalmazható még nedvesség vagy tisztítószerek által okozott bőrirritációk ellen, valamint a javulás fenntartásában.

2. TUDNIVALÓK A LIPOBASE KRÉM ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne alkalmazza a Lipobase krémet - ha allergiás (túlérzékeny) a Lipobase krém bármelyik összetevőjére. A Lipobase krém fokozott elővigyázatossággal alkalmazható A Lipobase krém az arcon is alkalmazható. Nem szennyezi be a fehérneműt, és vízzel könnyen lemosható. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Kölcsönhatás nem ismeretes. Terhesség és szoptatás Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene alkalmazni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Ez a készítmény a terhesség és szoptatás időszakában alkalmazható. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A Lipobase krém nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI LIPOBASE KRÉMET? Amennyiben orvosa javasolta a krém alkalmazását, kövesse utasításait! A krémet általában az érintett bőrfelületre kell felvinni naponta 1-3 alkalommal vagy szükség szerint többször. Azokon a területeken, ahol a letörlés vagy lemosás valószínű, ott gyakrabban lehet alkalmazni. A használat teljes időtartama nem korlátozott és a bőr aktuális állapotától függ. A Lipobase krémet vékony rétegben kell alkalmazni, könnyen és kényelmesen oszlatható el a bőrön. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Általában a termék jól tolerálható; nem kívánatos hatásokról nem érkezett jelentés. A készítmény cetil-sztearil-alkoholt (6 g/100 g krém) és metil-parahidroxibenzoátot (0,20 g/100 g krém) tartalmaz, ezért helyi bőr reakciókat okozhat (pl.: kontakt dermatitisz), illetve esetleg későbbiekben jelentkező allergiás reakciókat okozhat. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

5. HOGYAN KELL A LIPOBASE KRÉMET TÁROLNI? Legfeljebb 25 °C-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a Lipobase krémet. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mit tartalmaz a Lipobase krém - Nátrium-citrát, citromsav, metil-parahidroxibenzoát, makrogol 25-cetil-sztearil-éter, cetil-sztearil-alkohol, hígan folyó paraffin, fehér vazelin, tisztított víz. Milyen a készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás Fehér vagy gyakorlatilag fehér krém. Csomagolás: 100 g krém, lyukasztóval ellátott, fehér, HDPE, csavaros kupakkal és garanciazárást biztosító alumínium membránnal lezárt alumínium tubusba töltve. Egy tubus dobozban.

Hasonló termékek

Beszerzés alatt
2.257 Ft 2.144 Ft (1.688 Ft + ÁFA)
11 Ft/ml
Raktáron
2.446 Ft 1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
6 Ft/ml
Raktáron
1.734 Ft 1.560 Ft (1.228 Ft + ÁFA)
31 Ft/g
Raktáron
1.368 Ft 1.300 Ft (1.024 Ft + ÁFA)
5 Ft/g
Raktáron
3.518 Ft 2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
50 Ft/ml
Raktáron
3.569 Ft 3.390 Ft (2.669 Ft + ÁFA)
17 Ft/ml
Raktáron
932 Ft 820 Ft (646 Ft + ÁFA)
14 Ft/g
Raktáron
767 Ft 690 Ft (543 Ft + ÁFA)
46 Ft/g
Raktáron
726 Ft 690 Ft (543 Ft + ÁFA)
14 Ft/g
Raktáron
685 Ft 650 Ft (512 Ft + ÁFA)
7 Ft/ml
Raktáron
3.947 Ft 3.750 Ft (2.953 Ft + ÁFA)
38 Ft/ml
Beszerzés alatt
8.900 Ft 7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
8 Ft/ml
Beszerzés alatt
9.000 Ft 7.200 Ft (5.669 Ft + ÁFA)
14 Ft/ml