Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

PROSTAMOL UNO 320MG LAGY KAPSZULA 90X

Visszavétel

1. A tévesen kiszolgáltatott gyógyszer, vagy gyógyszerészeti államigazgatási szerv által visszahívott gyógyszer kivételével gyógyszert visszavenni nem lehet

2. Csak az a gyógyszertár köteles gyógyszereket visszavenni, ahol azt a vásárlást igazoló dokumentum alapján kiadták.

3. A gyógyszertár a kiszolgáltatott gyógyszert csak a kiadást követő 5. nap nyitva tartásának végéig köteles visszavenni.

Ár:
7.400 Ft
6.290 Ft (5.990 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.110 Ft
Kedvezmény: 15%
Egységár: 70 Ft/db
Cikkszám: 11185
Várható szállítás: 2019. június 28.
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:  Berlin-Chemie AG (Menarini Group)
A Prostamol uno növényi eredetű gyógyszer. Hatóanyagként a szabalpálma termésének kivonatát tartalmazza (Serenoa repens). A Prostamol uno vizelési nehézségek (a húgyhólyag kiürítésének nehézségei) esetén alkalmazható férfiaknál, nem daganatos eredetű dülmirigy megnagyobbodás (jóindulatú prosztata megnagyobbodás) I. és II. stádiuma esetén.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

 

 

 

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A PROSTAMOL UNO ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? A Prostamol uno növényi eredetű gyógyszer. Hatóanyagként a szabalpálma termésének kivonatát tartalmazza (Serenoa repens). A Prostamol uno vizelési nehézségek (a húgyhólyag kiürítésének nehézségei) esetén alkalmazható férfiaknál, nem daganatos eredetű dülmirigy megnagyobbodás (jóindulatú prosztata megnagyobbodás) I. és II. stádiuma esetén. A nem-daganatos eredetű dülmirigy megnagyobbodás (jóindulatú prostata hyperplasia) stádiumainak osztályozása: Stádium Név Tünetek I Ingerstádium - Késlekedve induló vizeletürítés - Elhúzódó és szakaszos vizelés - Gyenge vizeletsugár - Gyakori vizelés (különösen éjszaka) - A hólyag kiürülése még teljes II Maradékvizelet-stádium - A vizelés folyamatosságának nehézségei - A hólyag nem üríthető ki teljesen maradékvizelet a hólyagban még vizelés után is. A hólyag nem teljes kiürülésének érzete. A következő tünetek jelentkezhetnek amennyiben Ön nem-daganatos eredetű dülmirigy megnagyobbodásban szenved (jóindulatú prosztata megnagyobbodás): Gyakoribb vizelési inger, különösen éjszaka Gyenge vagy szakadozó vizeletsugár Csöpögő vizelet A hólyag nem teljes kiürülésének érzete Fájdalom a vizeletürítés alatt A szexuális élet zavarai A legtöbb fenti tünet a megnagyobbodott prosztata következtében összenyomódott húgycső miatt lép fel (ez aza a vezeték amelyen keresztül a vizelet kiürül a hólyagból). A szabalpálma termés kivonata (Serenoa repens) úgy hat, hogy: Megelőzi a prosztata szövet további megnagyobbodását Csökkenti a hólyagnyomást Erősíti a vizeletsugár intenzitását. A Prostamol uno nem befolyásolja a szexuális teljesítőképességet.

 

2. TUDNIVALÓK A PROSTAMOL UNO ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne szedje a Prostamol uno-t ha allergiás (túlérzékeny): A szabalpálma termésének alkoholos kivonatára (Serenoa repens) A Kosnil vörös A színezékre (E124) vagy A Prostamol uno egyéb összetevőjére A Prostamol uno fokozott elővigyázatossággal alkalmazható A Prostamol uno a prosztata jóindulatú megnagyobbodása által okozott panaszokat csökkenti, a megnagyobbodást azonban nem szünteti meg. Ezért kérjük, rendszeresen keresse fel kezelőorvosát. Különösen akkor kell orvoshoz fordulnia amennyiben: Vér jelenik meg a vizeletében Állandó vizeletcsöpögést tapasztal Fájdalmas vizelési kényszer esetén, melyet váratlan vizelési képtelenség kísér A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek Kölcsönhatás egyéb gyógyszerekkel nem ismert. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A Prostamol uno nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

 

3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A PROSTAMOL UNO-T? A Prostamol uno-t mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Adagolás Vegyen be naponta 1 Prostamol uno-t, mindig ugyanabban az időben. A lágy kapszulát étkezés után, egészben, kellő mennyiségű folyadékkal nyelje le. A kezelés időtartama Az alkalmazás időtartama időben nem korlátozott, a betegség természetével, súlyosságával és lefolyásával összhangban kell lennie. Kérdezze meg erről orvosát. A nem-daganatos eredetű dülmirigy megnagyobbodás (jóindulatú prosztata megnagyobbodás) hosszan tartó, krónikus betegség. Ezért szedje a Prostamol uno-t hosszabb ideig, folyamatosan. Naponta történő rendszeres bevétele különösen fontos a kezelés sikeressége érdekében. A panaszok enyhülése csak kb. 6 hét múlva várható. Kb. 3 hónap után várható a teljes hatás elérése. A Prostamol uno akár éveken keresztül is biztonsággal szedhető. Konzultáljon orvosával, amennyiben a panaszok nem enyhülnek, vagy súlyosbodnak. Ha az előírtnál több Prostamol uno-t vett be Túladagolás esete a Prostamol uno-ra vonatkozóan ez ideig nem ismert. Ha elfelejtette bevenni a Prostamol uno-t Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott kapszula pótlására. Ha idő előtt abbahagyja a Prostamol uno szedését A tünetek kiújulhatnak, amennyiben abbahagyja a Prostamol uno szedését. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

 

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszer, így a Prostamol uno is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Ritka mellékhatás (10000 közül 1-10 beteget érint): - Gyomor és emésztőrendszer: gyomor diszkomfort érzés A Kosnil vörös A színezék túlérzékenységi (allergiás) reakciókat okozhat. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

 

5. HOGYAN KELL A PROSTAMOL UNO-T TÁROLNI? Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:) után ne szedje a Prostamol uno-t. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

 

6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mit tartalmaz a Prostamol uno - A készítmény hatóanyaga: 320 mg szabalpálma termés alkoholos kivonata kapszulánként (Serenoa repens) Növényi anyag/kivonat arány 9-11:1 Kivonószer: 96%-os etanol. - Egyéb összetevők: szukcinilezett zselatin, glicerin, tisztított víz, titán-dioxid (E171), fekete vas-oxid (E172) és Kosnil vörös A 80% (E 124) színezékek Milyen a Prostamol uno külleme, és mit tartalmaz a csomagolás Zöldesbarna, jellemző illatú folyadék, ovális alakú, átlátszatlan piros/ átlátszatlan fekete, lágyzselatin kapszulába töltve. Csomagolás: 15 db, ill. 30 db, ill. 60 db kapszula színtelen, átlátszó PVC/PVDC/Alu buborékfóliában és dobozban. Nem feltétlenül kerül mindegyik kiszerelés kereskedelmi forgalomba.

Hasonló termékek

Raktáron
5.047 Ft 4.290 Ft (4.086 Ft + ÁFA)
72 Ft/db
Raktáron
4.695 Ft 4.460 Ft (4.248 Ft + ÁFA)
74 Ft/db
Raktáron
4.317 Ft 3.670 Ft (3.495 Ft + ÁFA)
92 Ft/db
Beszerzés alatt
3.722 Ft 3.350 Ft (3.190 Ft + ÁFA)
56 Ft/db
Raktáron
3.555 Ft 3.200 Ft (3.048 Ft + ÁFA)
53 Ft/db
Raktáron
3.032 Ft 2.880 Ft (2.743 Ft + ÁFA)
29 Ft/db
Raktáron
2.831 Ft 2.180 Ft (1.717 Ft + ÁFA)
27 Ft/db
Raktáron
2.089 Ft 1.880 Ft (1.480 Ft + ÁFA)
47 Ft/db
Raktáron
1.884 Ft 1.790 Ft (1.410 Ft + ÁFA)
28 Ft/db
Raktáron
1.612 Ft 1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)
15 Ft/db
Raktáron
1.478 Ft 1.330 Ft (1.047 Ft + ÁFA)
13 Ft/db
Raktáron
1.320 Ft 990 Ft (780 Ft + ÁFA)
33 Ft/db
Raktáron
1.001 Ft 950 Ft (748 Ft + ÁFA)
32 Ft/db