Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

ANTIFRONT BERES BELS.CSEPPEK 1X30ML

Kategória

Hagyományos növényi gyógyszer

Visszavétel

1. A tévesen kiszolgáltatott gyógyszer, vagy gyógyszerészeti államigazgatási szerv által visszahívott gyógyszer kivételével gyógyszert visszavenni nem lehet

2. Csak az a gyógyszertár köteles gyógyszereket visszavenni, ahol azt a vásárlást igazoló dokumentum alapján kiadták.

3. A gyógyszertár a kiszolgáltatott gyógyszert csak a kiadást követő 5. nap nyitva tartásának végéig köteles visszavenni.

Ár:
1.598 Ft
1.390 Ft (1.324 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 208 Ft
Kedvezmény: 13%
Egységár: 46 Ft/ml
Cikkszám: 11159
Várható szállítás: 2019. május 27.
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Béres Gyógyszergyár
Hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint frontérzékenység esetén és utazási betegségben jelentkező panaszok (pl. stressz enyhe tünetei, alvászavarok, koncentrálóképesség zavara, émelygés, emésztési zavarok) enyhítésére.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

 

 

 

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ ANTIFRONTŽ BÉRES BELSŐLEGES CSEPPEK, ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint frontérzékenység esetén és utazási betegségben jelentkező panaszok (pl. stressz enyhe tünetei, alvászavarok, koncentrálóképesség zavara, émelygés, emésztési zavarok) enyhítésére.

 

2. TUDNIVALÓK AZ ANTIFRONTŽ BÉRES BELSŐLEGES CSEPPEK SZEDÉSE ELŐTT Ne szedje az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppeket - ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagokra vagy az Antifront BéresŽ belsőleges cseppek egyéb összetevőjére, - ha Önnek epekiválasztás zavarát okozó betegsége van (pl. panaszokat, tüneteket okozó epekövesség vagy epeút elzáródás), Az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek fokozott elővigyázatossággal alkalmazható Alkalmazás előtt felrázandó! A készítményben - növényi összetevői miatt - enyhe zavarosodás, opálosodás előfordulhat, ez azonban a minőséget nem befolyásolja. Ez a készítmény 54-60 térfogat% etanolt (alkoholt) legfeljebb 120-170 mg adagonként, 30-42 ml sörrel, 12-17 ml borral megegyező adag) tartalmaz. Alkoholprobléma esetén a készítmény ártalmas. Terhes vagy szoptató nők, gyermekek és magas rizikófaktorú betegek (pl.: májbetegség vagy epilepszia) esetén a készítmény szedése megfontolandó. A készítmény folyamatosan 4-6 hétnél tovább orvosi felügyelet nélkül nem alkalmazható. Amennyiben a tünetek nem javulnának, vagy rosszabbodnának, orvoshoz kell fordulni. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Amennyiben véralvadásgátlót szed, keresse fel kezelőorvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a készítményt. Az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek csökkentheti a vérnyomáscsökkentők hatását. A készítmény fokozhatja egyes vízhajtók (thiazidok) káliumvesztő hatását. Alkoholfogyasztás tilalma alá eső gyógyszerek mellett nem alkalmazható. Terhesség és szoptatás Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Terhes és szoptató anyák esetében nem végeztek vizsgálatot, ezért a készítmény szedése ezen állapotokban nem javasolt. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását nem vizsgálták. A javasolt adagolásban a készítménnyel igen kis mennyiségű alkoholt viszünk be a szervezetbe, amit figyelembe kell venni. Fontos információk az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek egyes összetevőiről Ez a készítmény 54-60 térfogat% etanolt (alkoholt) (legfeljebb 120-170 mg adagonként - 10-15 csepp - 30-42 ml sörrel, 12-17 ml borral megegyező adag) tartalmaz.

 

3. HOGYAN KELL SZEDNI AZ ANTIFRONTŽ BÉRES BELSŐLEGES CSEPPEKET? Az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppeket mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény szokásos adagja: Felnőttek: Szokásos egyszeri adagja 10-15 csepp. Ez az adag szükség esetén félóránként ismételhető, de a maximális napi adag nem lehet több 6x15 cseppnél! (10 csepp oldat körülbelül 0,26 ml-nek, 15 csepp oldat körülbelül 0,39 ml-nek felel meg.) Gyermekek: A készítmény csak felnőttek kezelésére alkalmazható. A készítmény használatát célszerű már a meteorológiai front előjelzésekor, illetve (utazási betegségben szenvedőknél) közvetlenül az utazás előtt, de legkésőbb az első tünetek jelentkezésekor megkezdeni. Lehetőleg étkezés előtt, kockacukorra, vagy kevés folyadékba cseppentve kell bevenni. Alkalmazás előtt felrázandó! A készítményben - növényi összetevői miatt - enyhe zavarosodás, opálosodás előfordulhat, ez azonban a minőséget nem befolyásolja. A kezelés ideje A készítményt a panaszok fennállásáig javasolt szedni, azonban a készítményt orvosi felügyelet nélkül folyamatosan legfeljebb 4-6 hétig alkalmazható. Amennyiben az alkalmazás ellenére a panaszok nem csökkennek, vagy azok továbbra is fennállnak, vagy a betegtájékoztatóban nem említett mellékhatások lépnek fel, hagyja abba a csepp szedését és forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. Ha az előírtnál több AntifrontŽ Béres belsőleges cseppeket vett be Túladagolásról ezidáig nem számoltak be. A készítmény alkoholt tartalmaz, ezért a megadott adag többszörösének bevitelénél az alkohol élettani hatásai megjelenhetnek. Ha elfelejtette bevenni az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppeket Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására, hanem folytassa a kezelést a betegtájékoztatóban leírt útmutatás szerint. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

 

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszer, így az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A mellékhatások értékelése az alábbi gyakorisági osztályozáson alapszik: Nagyon gyakori: 10-ből több mint egy kezelt személynél fordul elő Gyakori: 100-ból több mint egy kezelt személynél fordul elő Nem gyakori: 1000-ből több mint egy kezelt személynél fordul elő Ritka: 10 000-ből több mint egy kezelt személynél fordul elő Nagyon ritka: 10 000-ből egy vagy egynél kevesebb kezelt személynél fordul elő, beleértve az elszigetelt eseteket is. Nagyon ritkán túlérzékenységi reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés) előfordulhat. Ilyen esetben az alkalmazást fel kell függeszteni! A készítmény egyik összetevője (igazi édesgyökér) hatására vérnyomás emelkedés és káliumvesztés alakulhat ki.

 

5. HOGYAN KELL AZ ANTIFRONTŽ BÉRES BELSŐLEGES CSEPPEKET TÁROLNI? Legfeljebb 25 °C-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! Az üvegen feltüntetett lejárati idő (Felhasználható: hh/éééé) után ne szedje az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppeket. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

 

6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mit tartalmaz az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek - A készítmény hatóanyaga: 1 ml (~0,918 g) belsőleges folyadék tartalma: 1 ml etanolos kivonat (1: 9,75) a következő növényekből: gyömbér gyökértörzs (Zingiber officinale Roscoe,rhizoma), igazi édesgyökér (Glycirrhiza glabra L. radix), orvosi citromfű levél (Melissa officinalis L.,folium), zöld tealevél (Camellia sinensis L., folium), jávai kurkuma gyökértörzs (Curcuma xanthorrhiza Roxb.,rhizoma) 8:4:4:3:1 arányban. Kivonószer: 60% etanol Milyen az AntifrontŽ Béres belsőleges cseppek készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás Barnássárga színű, tiszta, aromás etanolos folyadék. 30 ml etanolos folyadék, fehér, polietilén, garanciazáras, csavaros kupakkal és színtelen, polietilén cseppentőbetéttel lezárt barna üvegbe töltve, 1 db üveg egy dobozban.

Hasonló termékek

Raktáron
1.500 Ft 1.190 Ft (1.133 Ft + ÁFA)
59 Ft/db
Raktáron
1.500 Ft 1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
43 Ft/db
Raktáron
1.562 Ft 1.250 Ft (1.190 Ft + ÁFA)
42 Ft/db
Raktáron
1.988 Ft 1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
28 Ft/db
Raktáron
2.195 Ft 1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
28 Ft/db
Raktáron
1.105 Ft 1.050 Ft (827 Ft + ÁFA)
35 Ft/db
Raktáron
1.871 Ft 1.590 Ft (1.514 Ft + ÁFA)
53 Ft/db
Raktáron
2.070 Ft 1.780 Ft (1.695 Ft + ÁFA)
59 Ft/db
Raktáron
3.165 Ft 2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
22 Ft/db
Raktáron
4.756 Ft 4.090 Ft (3.895 Ft + ÁFA)
136 Ft/db
Raktáron
5.647 Ft 4.800 Ft (4.571 Ft + ÁFA)
80 Ft/db