Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

DIGIFUNGIN KULSOLEGES POR 50 G

Visszavétel

1. A tévesen kiszolgáltatott gyógyszer, vagy gyógyszerészeti államigazgatási szerv által visszahívott gyógyszer kivételével gyógyszert visszavenni nem lehet

2. Csak az a gyógyszertár köteles gyógyszereket visszavenni, ahol azt a vásárlást igazoló dokumentum alapján kiadták.

3. A gyógyszertár a kiszolgáltatott gyógyszert csak a kiadást követő 5. nap nyitva tartásának végéig köteles visszavenni.

Ár:
968 Ft
920 Ft (876 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 48 Ft
Kedvezmény: 5%
Egységár: 18 Ft/g
Cikkszám: 11768
Várható szállítás: 2019. május 27.
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Wagner-Pharma
A Digifungin külsőleges por hatóanyaga, a tolnaftát, egy gombaellenes szer, amely meggátolja egyes gombák szaporodását és elpusztítja azokat. A Digifungin külsőleges por a következő betegségekben alkalmazható: - ujjak közötti gombás fertőzés okozta hámlás, - szőrzettel borított testrészek felületi gombás fertőzése, - hajlatok gombás fertőzései okozta kipállás, lágyéktáji gombás fertőzés, - felületes, lencsényi barna foltokat okozó gombás bőrfertőzés, - gombás ekzéma, - egyéb felületi gombásodások, - bőséges verejtékezésben szenvedők hajlati gombás fertőzéseinek megelőzésére és utókezelésére.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

 

1. Milyen típusú gyógyszer a Digifungin külsőleges por és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Digifungin külsőleges por hatóanyaga, a tolnaftát, egy gombaellenes szer, amely meggátolja egyes gombák szaporodását és elpusztítja azokat. A Digifungin külsőleges por a következő betegségekben alkalmazható: - ujjak közötti gombás fertőzés okozta hámlás, - szőrzettel borított testrészek felületi gombás fertőzése, - hajlatok gombás fertőzései okozta kipállás, lágyéktáji gombás fertőzés, - felületes, lencsényi barna foltokat okozó gombás bőrfertőzés, - gombás ekzéma, - egyéb felületi gombásodások, - bőséges verejtékezésben szenvedők hajlati gombás fertőzéseinek megelőzésére és utókezelésére.

2. Tudnivalók a Digifungin külsőleges por alkalmazása előtt Ne alkalmazza a Digifungin külsőleges port: - ha allergiás a hatóanyagra a (tolnaftátra) vagy gyógyszer (

6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére. - ha a gyógyszer használata során a kezelt bőrfelületen viszketést, bőrpírt vagy bármi szokatlant észlel. Figyelmeztetések és óvintézkedések - Ez a gyógyszer a körömgombásodásra nem hat. - Egyéb gyógyszerek és a Digifungin külsőleges por - Bizonyított gyógyszerkölcsönhatások nem ismertek. - Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. - Termékenység, terhesség és szoptatás - A készítmény használatának terhesség és szoptatás esetén ellenjavallata nincs, az adagolás módosítása nem szükséges. - A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre - A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre nem ismert.

3. Hogyan kell alkalmazni a Digifungin külsőleges port? - Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, - A napi kezelések számát és a kezelés idejét a fertőzés típusa és súlyossága szabja meg. - A készítmény ajánlott adagja - Amennyiben kezelőorvosa másképpen nem rendeli, általában szappanos, melegvizes lemosás után a szárazra törölt, kezelendő bőrfelületre kell hinteni, naponta kétszer. Csak külsőleg alkalmazható! Egyéb alkalmazással kapcsolatos információk - Felmaródott bőrfelületre is alkalmazható. - Lábgombásodás esetén a cipő és a zokni is beszórandó. - Lehetőleg kérjen tanácsot és csak addig használja a szert, amíg orvosa javasolja. - Ha 1-2 napon belül tünetei nem enyhülnek, feltétlenül forduljon orvoshoz. Ha elfelejtette alkalmazni a Digifungin külsőleges port: Ha elfelejti gyógyszerét alkalmazni, amint teheti, pótolja a kimaradt adagot. Amennyiben erre nincs lehetősége, a soron következő előírt adagolási időpontban folytassa a kezelést, de ne alkalmazzon kétszeres adagot.

4. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Ritka mellékhatás (1000 ember közül legfeljebb egynél jelentkezik): - bőrirritáció, - bőrgyulladás, melyet a bőrrel érintkezésbe kerülő anyag vált ki (kontakt dermatitisz), - bőrviszketés, - enyhe helyi irritáció a következő esetekben előfordulhat: - ha felmaródott bőrön alkalmazzák vagy, - ha a gombák (pl. dermatofiton) által okozott fertőzéshez egyéb fertőzés is társul, - ha nagy bőrfelületen történik a kezelés. - érzékenységet kiváltó hatása elhanyagolható. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát, gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

5. Hogyan kell a Digifungin külsőleges port tárolni? Legfeljebb 25 °C-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A csomagoláson feltűntetett lejárati idő (Felhasználható:) után ne alkalmazza ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Ne alkalmazza ezt a gyógyszert, ha színében, szagában változást észlel. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba, Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

6. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz a Digifungin külsőleges por - A készítmény hatóanyaga 20 mg tolnaftát 1,0 g külsőleges porban. - Egyéb összetevők: levendulaolaj, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, cink-oxid, nehéz kaolin, könnyű bázisos magnézium-karbonát, talkum. Milyen a Digifungin külsőleges por külleme és mit tartalmaz a csomagolás Fehér, vagy csaknem fehér, levendula illatú, finom por. Csomagolás: Kb. 50 g por fehér műanyag (PP) szórótartályban, amely fehér műanyag (PP/PE) szórófeltéttel és kupakkal van ellátva. Egy tartály tartalma 50 g. 1 tartály dobozban.

Hasonló termékek

Beszerzés alatt
966 Ft 870 Ft (685 Ft + ÁFA)
6 Ft/ml
Raktáron
1.067 Ft 960 Ft (914 Ft + ÁFA)
48 Ft/g
Raktáron
1.278 Ft 1.150 Ft (1.095 Ft + ÁFA)
57 Ft/ml
Raktáron
1.590 Ft 1.240 Ft (976 Ft + ÁFA)
41 Ft/ml
Raktáron
1.706 Ft 1.450 Ft (1.381 Ft + ÁFA)
73 Ft/ml
Beszerzés alatt
1.737 Ft 1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
110 Ft/g
Raktáron
1.747 Ft 1.450 Ft (1.381 Ft + ÁFA)
97 Ft/g
Raktáron
1.941 Ft 1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
55 Ft/g
Raktáron
1.941 Ft 1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
110 Ft/g
Raktáron
2.505 Ft 2.380 Ft (1.874 Ft + ÁFA)
20 Ft/g
Beszerzés alatt
2.095 Ft 1.990 Ft (1.895 Ft + ÁFA)
100 Ft/g
Raktáron
2.482 Ft 2.060 Ft (1.962 Ft + ÁFA)
82 Ft/ml
Raktáron
2.647 Ft 2.250 Ft (2.143 Ft + ÁFA)
75 Ft/g
Raktáron
3.362 Ft 2.690 Ft (2.562 Ft + ÁFA)
27 Ft/ml