Menü
Rövid lejáratú termék

Centrum Energy A-Z tabletta 30x

Termék lejárata: 2022. 10. 31.

Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő felnőtteknek.

2 650 Ft

Készleten

Leírás

Centrum® Energy A-tól Z-ig®

A 21. század modern életstílusát általában így jellemezzük: állandó rohanás, stressz és feszültség. Ha belemerülünk a hétköznapokba, gyakran elfelejtünk figyelni a számunkra lényeges pillanatokra. Pedig nagyon fontos, hogy ne hiányozzanak szótárunkból az elégedett, az aktív és a boldog szavak, és ne a fáradtság kísérje végig a napot, hanem a szellemi és a testi frissesség.
A Centrum® Energy A-tól Z-ig® összetevői nemcsak az aktív életstílust élők, hanem bárki számára egészséges módon adnak extra löketet.
Az ismert multivitaminok közül az egyik legtöbb összetevőt a Centrum® Energy A-tól Z-ig® tartalmazza: 13 vitamint és 8 ásványi anyagot, valamint ginseng- és ginkgo biloba-kivonatot. A Centrum® összetevői számos területen támogatják szervezetünk működését. Modern életstílust élni ma már nem csupán követelmény, de egyre nagyobb az igény arra is, hogy mindezt elégedetten tegyük. Mindannyian teljes életet akarunk élni, törődni szeretteinkkel és – mindenekelőtt – egészségesek és energikusak maradni. Mindehhez azonban nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel biztosítása szervezetünk számára. Mivel a mindennapi fokozott aktivitással szervezetünk vitaminokat és ásványi anyagokat használ fel, ezek megfelelő pótlása igen fontos.

Mely területeken támogatják egészségét a Centrum® Energy A-tól Z-ig® filmtabletta összetevői?

– Energia
B-vitaminokat (B1, B2, B6, B12), mangánt és vasat tartalmaz, melyek részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

– Immunitás
A megfelelő mennyiségű A-vitamin, C-vitamin, szelén, réz és cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

– Egészséges szívműködés
B1-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

– Szellemi teljesítmény
Vasat és cinket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a normál szellemi működés fenntartásához, valamint pantoténsavat, amely támogatja a mentális teljesítményt.

– Fizikai teljesítmény
D-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

+ A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Fogyasztási javaslat:

Napi ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 filmtabletta. Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! A Centrum® Energy A-tól Z-ig® filmtabletta speciális bevonattal rendelkezik, mely megkönnyíti a készítmény lenyelését. Ha ez nehézséget okoz, a tabletta a törésvonal mentén felezhető.

Az egészséges életmód, valamint a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Terhesség esetén kérjük, szíveskedjen konzultálni kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt elkezdi szedni a Centrumot, mert a készítmény A-vitamint tartalmaz. A készítményt kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Használat után mindig helyezze vissza a doboz tetejét!

További információk

Kiszerelés

Gyártó

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp