Menü
-14%

EatEnjoy Glutén emésztőenzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 20x

EatEnjoy ™ emésztőenzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 20x

Egyen az Ön számára élvezetes glutén tartalmú ételeket!

Egyedülálló proteolitikus enzim keverék, mely az élelmiszerekben található glutén fehérjét alkotó belső és külső peptid láncokat célozza meg.

Cikkszám: GY69928
Kategóriák: , ,

5 105 Ft 4 390 Ft

Készleten

Leírás

Az EatEnjoy  a gluténtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni. Az EatEnjoy ™ a gluténfehérje megemésztését segítő enzimek speciális keverékét tartalmazza. Étkezés előtt egyszerűen csak vegyen be egy EatEnjoy ™ kapszulát, azután pedig egyen nyugodt szívvel, jóízűen.

Az EatEnjoy ™kapszulák segítségével Ön az ilyenkor szokásos emésztési panaszok nélkül élvezheti a gluténtartalmú ételeket:

  • fájdalom a has felső részében
  • fokozott bélmozgás
  • puffadás
  • elégtelen székletürítés érzete
  • hasi görcsök, majd erős éhségérzet
  • krónikus fáradtság szindróma
  • fokozott szénhidrát-éhség, falánkság

Mi a glutén?

A glutén egy olyan fehérje, amely számos gabonafélében, különösképp a búzában, árpában, rozsban, zabban, tönkölyben és ehhez hasonló fajtákban található meg. Mivel a glutén a gabona jellegű összetevőket tartalmazó élelmiszerekben is jelen van, a  glutén önmagában is alkalmazható egy termék fehérjetartalmának növelésére vagy más élelmiszertechnológiai célból. A tésztafélék, kenyér, pizza és sütemények fő összetevői mind gabonafélék.

 

A glutén jelenléte az élelmiszerekben

Minden előrecsomagolt élelmiszeren fel kell tüntetni az összetevők teljes listáját, így a gluténnek és/vagy a gabonának, amely a glutént tartalmazza, minden esetben azonosíthatónak kell lennie. Ráadásul, létezik az allergének listája, amely magában foglalja a glutént tartalmazó gabonaféléket is. Az élelmiszerek jelölésére vonatkozó jogszabályok alapján a glutént és/vagy a glutént tartalmazó gabonaforrást egyértelműen ki kell emelni azon élelmszerek címkéjén, amelyben azok jelen vannak. Ez a vendéglátóiparra is kötelező érvényű előírás, ezért az éttermek, gyorséttermek kötelesek jelezni a glutén jelenlétét az általuk felszolgált ételekben.

Amennyiben Ön bizonytalan a megvásárolt élelmiszert illetően, az EatEnjoy™ megnyugtató megoldást kínál az Ön számára is.

 

Hogyan működik az EatEnjoy™?

Az EatEnjoy™ a proteolitikus enzimek olyan keverékét tartalmazza, amely lehetővé teszi glutén tartalmú élelmiszerek fogyasztását, csökkentve ezzel az emésztőrendszerben jelentkező diszkomfort érzetet.

A glutén tartalmaz néhány olyan fehérjetípust, amely egyes emberek emésztőrendszere számára nehezen emészthető meg. A gluténból származó emésztetlen fehérjemaradványok hozzájárulnak az evés során gyakorta tapasztalt kellemetlen érzetekhez. A fehérjék peptideknek hívott kisebb egységekből állnak és az emésztés során aminosavakká bomlanak le, melyek a fehérjék építőelemei.  Az EatEnjoy™ proteolitikus enzimeket, endopeptidázokat és exopeptidázokat tartalmaz, amelyek a fehérjékben, így a gluténban levő belső és külső peptidkötéseket bontjákle. Az enzimek segítik a szervezetet a fehérjeláncok aminosavakra történő lebontásában, melyeket azután a test már könnyűszerrel képes felszívni. Mindez csökkenti a diszkomfort érzetet, amely ennek hiányában jelentkezne.

Az EatEnjoy™ más összetevőkben, így a tejben, halban, mogyorófélékben és szójababban előforduló fehérjék lebontásában is részt vesz, elősegítve ezzel a bevitt élelmiszer könyebb megemésztését.

 

Ajánlott:

Gluténttartalmú élelmiszerek fogyasztását követő diszkomfort érzés esetén.

Összetevők : 1 tablettában: Glutalytic enzim keverék, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), lesülést gátló (magnézium-sztearát),  színezék (titán-dioxid)

Fontos figyelmeztetés:

Ez az étrend-kiegészítő nem betegségek diagnosztizálására, megelőzésére vagy gyógyítására lett kifejlesztve!

Az EatEnjoy-t nem coeliakiaban vagy más, a gyomrot vagy bélcsatornát érintő betegségben szenvedő betegek részére fejlesztették ki és nem is szabad az ilyen betegségek alternatív gyógymódjaként alkalmazni!

Várandós és szoptatós anyák számára nem javasolt. Fogyasztása a készítmény bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem javasolt. Gyermekek nem fogyaszthatják. Használat előtt olvassa el figyelmesen a fogyasztóknak szóló tájékoztatót. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatot, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Abban a nem várt esetben, ha Ön a készítmény elfogyasztását követően bármilyen mellékhatást tapasztal, haladéktalanul hagyjon fel az alkalmazással és keresse fel kezelőorvosát.

Adagolási javaslat felnőtteknek: Gluténtartalmú étel mellé egy kapszulát kell bevenni. Napi 3 kapszulánál többet nem szabad fogyasztani!

 

 

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp