Menü
-22% EP

Rosacta krém 50g

Vény nélkül kapható gyógyszer, amely esszenciális rozmaringolajat tartalmaz, és természetes kezelést biztosít az izomfájdalom esetén. A Rosacta® gyógyszer a rozmaring kettős erejével csillapítja a fájdalmat: fájdalomcsillapító hatása mellett fokozza az érintett területen a vérkeringést is, ami hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz és a regenerációhoz.

2 490 Ft 1 930 Ft

Beszerzés alatt

Leírás

TERMÉSZETES

Egyre többen értékelik a természet ajándékait és a természetes termékeket. Fontos erre emlékezni, amikor a fájdalmat kell kezelni, mert a fájdalomcsillapításnak vannak természetes módjai. A fájdalomcsillapító és a perifériás vérkeringést fokozó hatást előidéző hatóanyag a Rosacta® krémben a természetes, esszenciális rozmaringolaj.

HATÉKONYSÁG

A Rosacta® a rozmaring kettős hatásával biztosítja a fájdalmas területen a fájdalomcsillapító hatást és a fokozott perifériás keringést.

FÁJDALOM NÉLKÜL

Lehetővé teszi a mindennapos tevékenységeket fájdalom nélkül

NEM HAGY FOLTOT

Jól felszívódik és nem hagy zsíros foltot.

A Rosacta® hosszú távú, rendszeres használata hatékony és biztonságos (4 hét). Fájdalomcsillapító hatásán túl fokozza a perifériás vérkeringést is. Használható túlzott fizikai terhelés miatt kialakuló izomfájdalom (izomláz, izomfáradtság) enyhítésére, sportsérülésekre (húzódások, rándulások, duzzanatok, ficamok), stressz miatt kialakuló nyaki és vállövi izommerevségre, a munka közben felvett helytelen testtartás miatt kialakuló hátfájásra, továbbá fájó és fáradt lábakra.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ

A fájdalom enyhítésével, a duzzanat és az ízületi kötöttség megszüntetésével és a rugalmasság javításával csillapítja a fájdalmat.

A PERIFÉRIÁS VÉRKERINGÉS JAVÍTÁSA

Javítja az érintett testrész vérkeringését, ezzel segíti a gyógyulás folyamatát és a regenerálódást.

Gyengéden masszírozza a bőrbe a Rosacta® krémet naponta 2-3 alkalommal az érintett területen.

Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra vonatkozóan alkalmazása kizárólag a régóta fennálló használaton alapul.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp