Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

SUPRADERM 10MG/G GEL 20 G

Kategória

Vény nélkül kapható gyógyszer

Rövid lejárat: 2019.10.30!

Visszavétel

1. A tévesen kiszolgáltatott gyógyszer, vagy gyógyszerészeti államigazgatási szerv által visszahívott gyógyszer kivételével gyógyszert visszavenni nem lehet

2. Csak az a gyógyszertár köteles gyógyszereket visszavenni, ahol azt a vásárlást igazoló dokumentum alapján kiadták.

3. A gyógyszertár a kiszolgáltatott gyógyszert csak a kiadást követő 5. nap nyitva tartásának végéig köteles visszavenni.

Ár:
1.369 Ft
990 Ft (943 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 379 Ft
Kedvezmény: 28%
Egységár: 49 Ft/g
Cikkszám: 11689
Várható szállítás: 2019. július 03.
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Gyártó: STADA Arzneimittel
A SupraDerm 10 mg/g gél napfény okozta bőrgyulladás, elsőfokú égések, rovarcsípések, csalánkiütés, különböző okok miatt jelentkező bőrviszketés, viszkető ekcéma és bárányhimlő helyi kezelésére alkalmazható.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

 

 

 

1. Milyen típusú gyógyszer a SupraDerm 10 mg/g gél és milyen betegségek esetén alkalmazható? A SupraDerm 10 mg/g gél napfény okozta bőrgyulladás, elsőfokú égések, rovarcsípések, csalánkiütés, különböző okok miatt jelentkező bőrviszketés, viszkető ekcéma és bárányhimlő helyi kezelésére alkalmazható.

 

2. Tudnivalók a SupraDerm 10 mg/g gél alkalmazása előtt Ne alkalmazza a SupraDerm 10 mg/g gélt: - ha allergiás a difenhidraminra vagy a gyógyszer (

 

6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére. Figyelmeztetések és óvintézkedések Cetilpiridinium-klorid iránti túlérzékenység esetén egyedi orvosi elbírálás alapján adható. Egyéb gyógyszerek és a SupraDerm 10 mg/g gél A SupraDerm gél helyi alkalmazása során kölcsönhatások nem ismertek. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A SupraDerm géllel kapcsolatban nincsenek terhességre vonatkozó klinikai adatok. Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A SupraDerm gél nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

 

3. Hogyan kell alkalmazni a SupraDerm 10 mg/g gélt? Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Amennyiben a kezelőorvos másképpen nem rendeli, a készítményt az érintett bőrterületre naponta többször vékony rétegben kell felvinni és gyengén bedörzsölni. A gél gyorsan és látható nyom nélkül felszívódik. Ha az előírtnál több SupraDerm 10 mg/g gélt alkalmazott Nemkívánatos bőrreakciók esetén (pl. ekcéma és fotoallergiás reakció) a gyógyszer alkalmazását abba kell hagyni és orvoshoz kell fordulni. Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

 

4. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Egyedi esetekben ekcéma vagy bőrgyulladás jelentkezhet. Mellékhatások jelentkezése esetén hagyja abba a készítmény használatát és forduljon a kezelőorvosához. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

 

5. Hogyan kell a SupraDerm 10 mg/g gélt tárolni? Legfeljebb 25 °C-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A csomagoláson feltüntetett lejárati idő (Felhasználható) után ne alkalmazza ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A tubus felnyitása után 9 hónapig használható fel. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

 

6. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz a SupraDerm 10 mg/g gél? - A készítmény hatóanyaga: Egy gramm gél 8,75 mg difenhidramint (10 mg difenhidramin-hidroklorid formájában) tartalmaz. - Egyéb összetevők: cetilpiridinium-klorid, poliakrilsav, trometamol makrogol-6-glicerin-kaprilátok-kaprátok, tisztított víz. Milyen a SupraDerm 10 mg/g gél külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Tiszta, színtelen, átlátszó gél. 20 g, illetve 50 g gél fehér, csavaros polietilén kupakkal lezárt alumínium tubusban és dobozban.

Hasonló termékek

Beszerzés alatt
926 Ft 880 Ft (693 Ft + ÁFA)
44 Ft/g
Raktáron
1.226 Ft 1.030 Ft (981 Ft + ÁFA)
34 Ft/g
Raktáron
1.421 Ft 1.350 Ft (1.286 Ft + ÁFA)
30 Ft/ml
Beszerzés alatt
1.916 Ft 1.150 Ft (1.095 Ft + ÁFA)
9 Ft/g
Raktáron
2.446 Ft 1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
11 Ft/ml
Raktáron
2.446 Ft 1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
6 Ft/ml
Raktáron
2.398 Ft 1.990 Ft (1.895 Ft + ÁFA)
40 Ft/g
Raktáron
3.113 Ft 2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
41 Ft/ml
Raktáron
2.893 Ft 2.430 Ft (2.314 Ft + ÁFA)
24 Ft/g