Menü
-10%

Biomed Rozmaring Krém dupla 2x70g

Fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk. Ajánljuk használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal.

1 240 Ft 1 110 Ft

Készleten

Leírás

Fáradt és sajgó testrészek (váll, könyök, derék, térd) masszírozására ajánlott készítmény. Fokozza a bőr alatti kötőszövetben az anyagcserét. Gyógyszerkönyvi és MSZ minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készült. Eredeti rozmaring és levendula illóolajokat tartalmaz. Használata ajánlott még nehéz fizikai munka, túrázás, testedzés és sportolás után.

Nem tartalmaz mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat.

Alkalmazása: A krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen fáradt és sajgó testrészek masszírozására. Vigyen fel kb. 2-3 cm hosszúságú krémet az adott felületre, majd azt körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig masszírozza a bőrbe. Naponta 3-4 alkalommal ismételje meg.

Hatóanyagai: rozmaring illóolaj (francia), mentol, kámfor, francia levendula illóolaj. összes hatóanyag tartalom: 7,5%. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 2 x 70 g

Figyelmeztetés: Mentolra, illetve bármely más összetevőre való érzékenység esetén kerülje a készítmény alkalmazását! Szembe, szájba és azok környékére nem használható. Alkalmazása után mosson kezet! Gyermekek elől elzárva tartandó!

További információk

Kiszerelés

Don`t copy text!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp