Menü
-11%
  • Biomed rozmaring krém 2X 70g
  • Biomed rozmaring krém 2X 70g

Biomed rozmaring krém 2x70g

Fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk. Ajánljuk használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal.

1 034 Ft 920 Ft

Készleten

Leírás

Fáradt és sajgó testrészek (váll, könyök, derék, térd) masszírozására ajánlott készítmény. Fokozza a bőr alatti kötőszövetben az anyagcserét. Gyógyszerkönyvi és MSZ minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készült. Eredeti rozmaring és levendula illóolajokat tartalmaz. Használata ajánlott még nehéz fizikai munka, túrázás, testedzés és sportolás után.

Nem tartalmaz mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat.

Alkalmazása: A krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen fáradt és sajgó testrészek masszírozására. Vigyen fel kb. 2-3 cm hosszúságú krémet az adott felületre, majd azt körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig masszírozza a bőrbe. Naponta 3-4 alkalommal ismételje meg.

Hatóanyagai: rozmaring illóolaj (francia), mentol, kámfor, francia levendula illóolaj. összes hatóanyag tartalom: 7,5%. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 2 x 70 g

Figyelmeztetés: Mentolra, illetve bármely más összetevőre való érzékenység esetén kerülje a készítmény alkalmazását! Szembe, szájba és azok környékére nem használható. Alkalmazása után mosson kezet! Gyermekek elől elzárva tartandó!

További információk

Kiszerelés

Don`t copy text!