Miért ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Native Whey Isolate alapanyaggal
- Magas fehérjetartalom
- Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
- Cukor1-, laktóz-2 és gluténmentes3
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- 88 mg koffeintartalom adagonként4
- Gyorsan és egyszerűen elkészíthető
- Széles ízválasztékkal
- Sokféle kiszereléssel elérhető
1Cukormentes: 0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban.
2Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.
3Gluténmentes az Európai unió szabályozásának megfelelően.
4Kizárólag a Caffé Latte ízű termék esetében.
Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Aktív életmódtól az élsportig, nőknek, férfiaknak egyaránt
- Azoknak, akik napi fehérje bevitelüket szívesen egészítik ki egy fehérje italporral
- Várandósság idején, főleg a 2. és a 3. trimeszter alatt és az anyatejes táplálás első 6 hónapjában magasabb a szervezett fehérjeigénye, ezekben az időszakokban is jó választás ez a fehérjeitalpor
- Laktózérzékenyeknek is
- Gluténérzékenyeknek is
- Vegetáriánusok is nyugodtan választhatják
Hogyan kell szedni az Iso Whey Zero italport?
Felhasználási javaslat: Keverjen el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml2 vízzel. (2Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.
Mit tartalmaz az Iso Whey Zero italpor?
Csokoládé ízű (chocolate)
Tejsavófehérje izolátum 84% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], zsírszegény kakaópor, L-glutamin 4%, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], emulgeálószer: lecitinek (szója), sűrítőanyagok (karragén, xantángumi), aromák, étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), L-leucin 0,2%, édesítőszer (szukralóz), L-izoleucin 0,1%, L-valin 0,1%.
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Tápérték táblázat
Átlagos tápérték adatok
Egy adagban (25 g)
25 g | RI** (25 g) |
|
Energia | 395 kJ/ 93 kcal |
5% |
Zsír | <0,5 g | <0,5% |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g | 1,5% |
Szénhidrát | 1,3 g | 0,8% |
amelyből cukrok | <0,5 g | <0,5% |
Fehérje | 21 g | 42% |
Só | 0,18 g | 3% |
**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Átlagos aminosav-tartalom 1 adagban (25 g)
Esszenciális aminosavak (EAA)
Hisztidin | 375 mg |
Izoleucin• | 1178 mg |
Leucin• | 2170 mg |
Lizin | 1893 mg |
Metionin | 470 mg |
Fenilalanin | 639 mg |
Treonin | 1294 mg |
Triptofán | 342 mg |
Valin• | 1141 mg |
9448 mg |
Feltételesen esszenciális aminosavak (CAA)
Arginin | 502 mg |
Cisztein | 638 mg |
Glutamin és Glutaminsav | 4302 mg |
Prolin | 1106 mg |
Tirozin | 596 mg |
7144 mg |
Nem esszenciális aminosavak (NAA)
Alanin | 959 mg |
Aszparaginsav | 2141 mg |
Glicin | 357 mg |
Szerin | 951 mg |
4408 mg | |
•Összes BCAAs: 4489 mg |