Menü
-2%

Brandenburg Neuro tabletta 30x /neuroptim/

A Neuroptim étrend-kiegészítő tabletta összetevői hozzájárulhatnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot, az állandó jó közérzet eléréséhez, hatékonyan növelve a szellemi frissességet és a szervezet teherbíró képességét.

4 080 Ft 3 960 Ft

Készleten

További információk

Kiszerelés

Mire jó a Brandenburg Neuro tabletta?

A Brandenburg Neuro étrend-kiegészítő tabletta összetevői hozzájárulnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot, az állandó jó közérzet eléréséhez, hatékonyan növelve a szellemi frissességet és a szervezet teherbíró képességét.

Egyik különleges összetevője, a Withania Somnifera nevű gyógynövény, természetes módon koordinálja az ingerület-átvitelt, jelentős segítséget nyújtva ezzel, a depresszió, a pánikbetegség és a stressz által okozott feszültség, szorongás leküzdésében.

Javasolt adagja: napi 1 tabletta
1 doboz 30 napra elegendő.

Mit kell tudni a tabletta összetevőiről?
A Brandenburg Neuro azokat a nélkülözhetetlen, jó minőségű, könnyen felszívódó tápanyagokat tartalmazza, amelyek a megváltozott étkezési szokások és az élelmiszerek tápanyag tartalmának csökkenése miatt nem jutnak be kellő mennyiségben a szervezetbe. Ezeken kívül tartalmazza még a Withania Somnifera nevű gyógynövény kivonatát is, mely gyógynövény többek között azzal az egyedülálló tulajdonsággal bír, hogy természetes módon és mellékhatások nélkül koordinálja az ingerületátvitelt.

Gyógyszeres kezelés mellett szedhető-e a Brandenburg Neuro?
Gyógyszeres kezelés mellett kifejezetten ajánlott a szedése. Hiszen a Brandenburg Neuro pont azokat a tápanyagokat tartalmazza, amelyeknek hiánya miatt alakulnak ki az agyi anyagcsere zavaros állapotok, tehát ezeknek az anyagoknak a pótlásával, természetes módon járulunk hozzá az idegrendszer optimális működésének elősegítéséhez.
Az antidepresszánsok felszívódásához elegendő folsavra van szükség, a nyugtatók pedig csökkentik az egyes B-vitaminok szintjét! Így azt javasolom, hogy a Brandenburg Neurot a gyógyszerek előtt vagy után egy-két órával szedd be a jobb felszívódás érdekében!

Terhes és szoptatós anyák szedhetik-e a Brandenburg Neurót?
A készítményben levő gyógynövény hatásait terhes és szoptatós anyákkal kapcsolatban a nyugati orvoslás eddig még nem vizsgálta. S bár a földteke keleti részén élő emberek évezredek óta használják és ez idő alatt nem fedeztek fel káros mellékhatásokat, mivel a nyugati orvoslásnak ilyen jellegű kutatásai eredményei nincsenek, ezért a szedése terhes anyáknak nem ajánlott.

Az összetevők megemelt mennyisége nem okozhat problémát?
Brandenburg Neurot az Országos Élelmiszer biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet Élelmiszer kémiai és Analitikai Főosztálya egy nagyon alapos és mindenre kiterjedő vizsgálat után notifikálta
ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKÉNT.

Az Intézet elvi állásfoglalása szerint étrend-kiegészítőként csak olyan termék kerülhet forgalomba, ami hosszú távú fogyasztás esetén sem okoz semmilyen problémát a szervezet működésében.

Miért lesz élénk sárga a vizelet?
A vizeletet a Riboflavin, azaz a B2 vitamin festi meg. Egész egyszerűen ilyen a színe. Az a felesleg, amit a szervezet nem dolgoz fel a vizelettel távozva megfesti azt. Teljesen természetes.

Szedhető-e hosszú távon a Brandenburg Neuro?
A válasz igen, a Brandenburg Neuro szedhető hosszú távon.

Mennyi idő eltelte után lesz érezhető a készítmény hatása?
Vannak, akik már pár nap elteltével megérzik a pozitív változásokat, de vannak olyanok is, akiknél egy-két hónap is eltelik mire az egészségi állapotukban észrevehető lesz a javulás.  Tehát ez teljesen változó. Függ a szervezet anyagcseréjétől, a tápanyag ellátottságától, az étrendtől, az életmódtól, stb...
Viszont az minden esetben jelentősen meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat, ha a tápanyagok hasznosulását, felszívódását gátló és az agyi anyagcserezavarokat okozó anyagok ki vannak iktatva az étkezésből.

Hizlalnak-e a benne lévő B-vitaminok?
Csak a túlzott kalória-bevitel hizlal illetve a bevitt kalóriával aránytalan testmozgás.

Lehet-e mellékhatása a tablettának?
A készítménynek semmilyen mellékhatása nincs!

Kell-e szünetet tartani a szedésében?
Mivel a benne lévő vitaminok nem képesek raktározódni és mivel a gyógynövény adaptogén, így igény szerint akár évekig is szedhető.

Tartalmaz-e glutént vagy laktózt a készítmény?

A válasz: nem.

Felerősítheti-e a tüneteket?
Mivel nem homeopátiás szer és nem antidepresszáns gyógyszer, így nem erősíti fel a tüneteket. Nem ronthat a beteg állapotán, hiszen csak olyan anyagokat tartalmaz, melyek nem károsak.
Továbbá a Brandenburg Neuro nem szedáló hatású készítmény, hanem elsősorban a belső tápanyagraktárak feltöltésén keresztül hat az idegrendszerre és így harmonizálja a szervezetet.

Növényi hatóanyaga: a Withania Somnifera kivonat

20 mg

Az ashwaganda, vagy álombogyó egy igen sokrétűen használt ayurvédikus gyógynövény. Indiai ájurvédikus gyógynövény. A Withania Somnifera számos hasznos tulajdonsága közül a legismertebb, hogy növeli a szellemi és fizikai ellenálló képességet. Táplálja az idegeket, javítja az idegsejtek működését, segítve ezzel a nyugalom megőrzését. A pszichoneuro-immunológia (PNI) válaszreakcióit, mely a szoros pszichés-testi kapcsolaton alapul, pozitívan befolyásolja.

A Withania Somnifera, természetes módon koordinálja az ingerület-átvitelt, jelentős segítséget nyújtva ezzel, a depresszió, a pánikbetegség és a stressz által okozott feszültség és szorongás leküzdésében. Hatékonyan növeli a szellemi képességeket, javítja a memóriát és a hosszú távú emlékezetet.

A Withania Somnifera ellátja az agyat neurotranszmiterekkel pl. kolinnal, így javítva a memóriát és a koncentrációt. Laboratóriumi kísérletek is alátámasztják a tradicionális felhasználás hatékonyságát. A gyökerek tartalmaznak kolint és béta-szitoszterolt, ami a koncentrációs képességet növeli és csökkenti a zsír ill. koleszterinszintet. A levelek olyan anyagokat tartalmaznak, mint a withaferin A, mely segít csökkenteni az arthritisz fájdalmait, valamint elpusztítja a káros organizmusokat és a ráksejteket.

OÉTI bejegyzési szám: 11729/2012 

Don`t copy text!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp