Menü
-20%

Cecotec Bamba CeramicCare 5 az 1-ben Hajformázó Kefe

Formázd úgy a hajad, akár a profik!

A Cecotec Bamba CeramicCare 5 az 1-ben Hajformázó Kefe segítségével mostantól egy lépésben elvégezheted a szárítást és a hajformázást a hajad roncsolása nélkül is!

A hajegyenesítõ fej a hajszárítás közbeni egyenesítésrõl, a 4 különbözõ méretû kerek fej pedig a haj nagyobb volumenéért, a tökéletes hullámok, a mérsékelt vagy határozott fürtök létrehozásáért felel.

3 hõmérséklet- és 2 sebesség beállítási lehetõség.
Hideg levegõ funkció.
1,8 méter hosszú tápkábel a komfortos használatért.

Cikkszám: GY71732
Kategóriák: , ,

18 740 Ft 14 990 Ft

Készleten

Jellemzõk:

A Cecotec Bamba CeramicCare 5 az 1-ben Hajformázó Kefe segítségével mostantól egy lépésben elvégezheted a szárítást és a hajformázást a hajad roncsolása nélkül is!
Az 5 cserélhetõ fejnek köszönhetõen szinte bármilyen frizurát készíthetsz magadnak. A hajegyenesítõ fej a hajszárítás közbeni egyenesítésrõl, a 4 különbözõ méretû kerek fej pedig a haj nagyobb volumenéért, a tökéletes hullámok, a mérsékelt vagy határozott fürtök létrehozásáért felel.
Fejlett kerámiából készült hajformázó kefe a jobb hõátadásért, könnyebb hajformázásért és kevesebb hajkárosodásért.
Hõmérséklet szabályozójának köszönhetõen minden hajtípushoz alkalmazkodik, bármilyen hosszú is legyen. 3 hõmérséklet- és 2 sebesség beállításának hála könnyedén ki tudod választani a számodra legmegfelelõbb módot.
Hideg levegõ funkció, mely megakadályozza a haj károsodását azáltal, hogy gyorsan lezárja a kutikulát, elõsegíti a haj jobb tartását.
Ion technológiája biztosítja, hogy hajszálaid ne töltõdjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem. Ráadásul frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz.
Választható forgásirány: A forgókefe gombnyomásra, balra vagy jobbra forog.
A 1,8 méter hosszú tápkábel a komfortos használatot segíti elõ.
Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.
Méret: 6,6 x 8,5 x 38,5 cm
Teljesítmény: 1000W
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp