Menü
-20%

Cecotec Bamba RitualCare 885 HidraProtect Ion Hajvasaló 42W

Egészséges kinézetû és fényes haj, töredezés nélkül?

A Cecotec Bamba RitualCare 885 HidraProtect Ion Hajvasaló lenyûgözõ megoldást kínál a nyílegyenes, puha és fényes haj elérésében.

A keratinnal, természetes argánolajjal és E-vitaminnal bevont turmalin kristályos lapok fényessé, egészségessé és simává teszik a hajszálakat.

Cikkszám: GY71734
Kategóriák: , ,

13 490 Ft 10 790 Ft

Beszerzés alatt

Jellemzõk:

A Cecotec Bamba RitualCare 885 HidraProtect Ion Hajvasaló MultiStyle kialakításának köszönhetõen tökéletesen használható az egyenes és a hullámos hajakhoz, valamint az erõteljes fürtökhöz.
Keratin és argán olajos bevonat E-vitaminnal.
A bevonatot úgy tervezték, hogy maximális csúszást és minimális súrlódást biztosítson a hajon, csökkentve a húzódást, a haj töredezését a használat során, és megakadályozza a töredezett hajvégeket, szem elõtt tartva a haj egészségét.
Ionizáló technológiája a negatív ion töltéseknek köszönhetõen kimagaslóan simává teszi a hajat. Eltávolítja a statikus elektromosságot a hajból, kondicionálja és kisimítja a haj kutikuláját, ultrafényes és sima hajat eredményezve.
3D lebegõ simítólapok a jobb egyenesítõ hatás érdekében. Csökkenti a haj és a lapok közötti súrlódást, megakadályozva a haj károsodását.
A 4 választható hõmérséklet (140 és 220 ?C között) minden hajtípus számára biztosítja a biztonságos formázást, így nem kel tartanod a szálak sérülésétõl sem.
Ideális minden hajtípushoz, legyen az könnyen, esetleg nehezen kezelhetõ!
Méret: 28,5 x 3 x 7,5 cm
Teljesítmény: 42W
Feszültség: 100-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp