A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően segít lelassítani a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegítheti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában. A hozzáadott króm segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban szenvedőknek.
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban. | ||
---|---|---|
Hatóanyagok | 2 kapszula | NRV* % |
Zöld kávé kivonat | 600 mg | ** |
ebből klorogénsav | 270 mg | ** |
C-vitamin | 40 mg | 50 |
Glükomannán | 20mg | ** |
Cink (szerves kötésű cink citrátból) | 5mg | 50 |
Króm | 60 µg | 150 |
* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi beviteli referenciaérték
** Nincs megállapított mennyiség