Menü
-39%

Mycosan körömgomba elleni ecsetelő 10ml

Gyors és hatékony megoldás az egészséges körmökért. A Mycosan megállítja a gombás fertőzést és megakadályozza az átterjedést miközben védi és regenerálja körmeit.

6 083 Ft 3 650 Ft

Készleten

A körömgomba kéz és láb körmeit érintő gombás fertőzés. Kezelés nélkül a fertőzés egyik körömről a másikra terjedhet, de más személyeket is megfertőzhetünk vele. A Mycosan hatékonyan száll szembe a körömgomba kialakulásáért felelős organizmusokkal. A körömbe hatolva stabilizálja annak szerkezetét, elősegítve ezzel az egészséges növekedést miközben védi és regenerálja azt. A gél védőréteget képezve a felületen megakadályozza a gombás fertőzés továbbterjedését.

  • Praktikus ecsetelőjének köszönhetően könnyen használható és higiénikus
  • Megszünteti a köröm gombás fertőzését
  • Gátolja a gombás fertőzés továbbterjedését
  • Körömgomba megelőzésére is használható
  • Cukorbetegek és 4 év feletti gyermekek is használhatják

A MYCOSAN ALKALMAZÁSA

Mivel a körömgomba gyógyítása hosszú időt vesz igénybe, így fontos, hogy a fertőzés első jeleinél megkezdje a kezelést.

  1. IHasználat előtt gondosan tisztítsa és szárítsa meg a körmöket, távolítsa el a körömlakkot.
  2. IIKezelje naponta kétszer a fertőzött körmöt legalább 4 héten keresztül folyamatosan.
    illusztráció
  3. III4 hét után már napi egy kezelés is elegendő ezt azonban folytassa addig, míg körme teljesen vissza nem nyeri egészséges állapotát.
A gyorsabb hatás érdekében hetente egyszer használja az érintett körmön a csomagban található reszelőt. Minden alkalommal csak egy reszelőt használjon annak érdekében, hogy elkerülje a továbbfertőzést.Mivel a körmök lassan nőnek, így előfordulhat, hogy az első 1-2 hónapban a javulás nem lesz látványos, azonban ez nem jelenti azt, hogy a készítmény hatástalan. Folytassa a kezelést egészen addig, míg a károsodott rész teljesen le nem nő és körme visszanyeri egészséges állapotát.Ha a probléma tartósan fennáll, keresse fel kezelőorvosát.

Don`t copy text!