A Natur Tanya® emésztőenzim komplex, 10 féle fermentált és növényi enzimmel készül, amit kalciummal is dúsítunk. Az emésztőenzim komplex hozzájárul az emésztés támogatásához, a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, rostok, a laktóz és a glutén lebontásának elősegítéséhez. A proteáz, a peptidáz, a papain és a bromelain enzimek a fehérjék, a lipáz a zsírok, az amiláz a keményítő, a celluláz az élelmi rostok, az invertáz a szacharóz, a laktáz a tejcukor, míg a prolil-oligopeptidáz a glutén lebontásában résztvevő enzim. A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
- 10 FÉLE EMÉSZTŐENZIM + KALCIUM
- MIKROORGANIZMUS ÁLTAL FERMENTÁLT ÉS NÖVÉNYI EREDETŰ EMÉSZTŐENZIMEK
- AZ EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSÁHOZ
- A FEHÉRJÉK, ZSÍROK, SZÉNHIDRÁTOK, ÉLELMI ROSTOK, A LAKTÓZ ÉS A GLUTÉN LEBONTÁSÁT SEGÍTŐ MULTI ENZIM KOMPLEX
- GYOMORSAV-ELLENÁLLÓ NÖVÉNYI KAPSZULATOKBAN
- VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES TERMÉK
- TITÁN-DIOXID MENTES FORMULA
- NEM TARTALMAZ ÁLLATI EREDETŰ ENZIMET
Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Az optimális hatás érdekében a kapszulát egészben lenyelve kell alkalmazni.
Nettó tömeg: 21,6 g (30 db)
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Adagok száma a termékben: 30
Összetevők: kalcium-karbonát, gyomorsav-ellenálló kapszulahéj [hidroxipropil-metil-cellulóz, zselésítőanyag (gellángumi)], maltodextrin, prolil-oligopeptidáz, peptidáz, alfa-amiláz, bromelain [ananász- Ananas comosus (L.) Merr. gyümölcs kivonatból], celluláz, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), proteáz, laktáz (béta-galaktozidáz), papain [papaya- Carica papaya (L.) gyümölcs kivonatból], lipáz, invertáz.
Hatóanyagok a napi adagban |
1 kapszulában |
Alfa-amiláz (Aspergillus sp. fermentációval készült) |
3652 DU |
Proteáz (Bacillus subtilis fermentációval készült) |
900 PC |
Laktáz (Aspergillus oryzae fermentációval készült) |
600 FCC U |
Lipáz (Rhizopus oryzae, Candida sp. fermentációval készült) |
500 FIP |
Celluláz (Trichoderma sp. fermentációval készült) |
750 CU |
Invertáz (Saccharomyces cerevisiae fermentációval készült) |
20 SU |
Peptidáz (Aspergillus oryzae fermentációval készült) |
10000 HUT |
Prolil-oligopeptidáz (Aspergillus niger fermentációval készült) |
2,5×104(25000) PPI |
Papain (papaya gyümölcs kivonatból) |
150000 USP U |
Bromelain (ananász gyümölcs kivonatból) |
50 GDU |
Kalcium (kalcium-karbonátból) |
120 mg (15%*) |
*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.