Menü
-15% EP
  • Reventil orrspray 20ml

Reventil orrspray 20ml

Eldugult orr, száraz, kisebesedett orrnyálkahártya? Ki ne ismerné a nátha kellemetlen tüneteit? Az eldugult orrot már hatásosan tudjuk kezelni, de a hosszabb távú alkalmazás során az orrnyálkahártya elvékonyodik, kiszáradhat, kisebesedhet, ami kórokozók újabb támadására ismét gyulladással reagál.

2 369 Ft 1 990 Ft

Készleten

További információk

Kiszerelés

Csökkenti az orrnyálkahártya és orrüreg rhinitis és rhinosinusitis (közönséges nátha) okozta gyulladását, irritációját természetes módon szünteti meg az orr és az orrüregek dugulását.

Elősegíti a száraz és kisebesedett orrnyálkahártya regenerációját.

Tisztítja és nedvesíti az orrnyálkahártyát.

Véd a bakteriális felülfertőződés ellen, akár hosszabb távon is alkalmazható gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt. Tartósítószert nem tartalmaz.

Miért egyedülálló a Reventil orrspray?

A Reventil Ectoin-t és tengeri sót tartalmazó orrspray. Az Ectoin egy különleges, sejtvédő molekula, amely gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Az Ectoin 100%-ban természetes eredetű, amely rendkívüli körülmények között (pl.: gejzírekben, sós tavakban, sivatagban) élő mikroorganizmusokból nyerhető. Ezek a cseppnyi élőlények úgy küzdenek az életben maradásért, hogy a környezetük károsító hatásai ellen egy Ectoin nevű védőanyagot termelnek. Azok a mikróbák, melyek nem tartalmaznak Ectoin-t, a szélsőséges körülmények miatt hamar elpusztulnak.

Összetevők: Ectoin, tengeri só, víz és foszfát puffer.

A Reventil az orrnyálkahártya-gyulladás és az orrmelléküreg-gyulladás tüneteinek kezelésére és megelőzésére szolgáló orrspray.  A termék alkalmazása során az orrnyálkahártya által termelt fölösleges váladék oly módon távozik, hogy közben az orrot nem szárítja ki. Ennek hatására javulhat a felső légutak átjárhatósága.

Az Ectoin természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membrán-stabilizáló hatással rendelkezik.

1. Milyen típusú készítmény a reventil, és milyen esetekben alkalmazható?

A Reventil Ectoin-t tartalmazó orvostechnikai eszköz. Az Ectoin természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membrán-stabilizáló hatással rendelkezik. A Reventil az orrnyálkahártya-gyulladás és az orrmelléküreg-gyulladás tüneteinek kezelésére és megelőzésére szolgáló orrspray. A Reventil egy légzésjavító hatású hipertóniás oldat. A termék alkalmazása során az orrnyálkahártya által termelt fölösleges váladék oly módon távozik, hogy közben az orrot nem szárítja ki. Ennek hatására javulhat a felső légutak átjárhatósága. A természetes tengeri sóval kombinált Ectoin fő jellemzője, hogy védelmet nyújt és enyhíti a gyulladásos folyamatokat, ezáltal a közönséges nátha (rhinitis) és az orrmelléküreg-gyulladás (sinusitis) tüneteit. A Reventil tartósítószert nem tartalmaz.

2. Figyelmeztetések és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ne alkalmazza a Reventil-t orrműtét vagy az orr sérülése után,

az Ectoin-nal vagy az orrspray egyéb összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén.

Allergiás reakció előfordulása esetén a Reventil alkalmazását azonnal abba kell hagyni!

A megfelelő higiéniai feltételek biztosítása érdekében az orrsprayt csak egyetlen személy használja!

A termék felbontást követően maximum 6 hétig használható!

3. Tudnivalók a reventil alkalmazása előtt: Más orrspray-vel való kölcsönhatás nem ismert.

4. Terhesség és szoptatás: A terhesség időszakában és a szoptatás alatti alkalmazásával kapcsolatban jelenleg nem állnak rendelkezésre adatok. Kérjük, hogy a Reventil használata előtt, konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével amennyiben Ön: terhes vagy szoptat, nem biztos abban, hogy terhes.

 5. Hogyan kell alkalmazni a reventil-t?

A Reventil-t mindig a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően kell alkalmazni. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ha az orvos másképpen nem rendeli, a készítmény szokásos adagja 1-2 befújás mindkét orrlyukba naponta több alkalommal. 10 éves vagy annál fiatalabb gyermekeknél a Reventil alkalmazásakor szülői segítség javasolt. A Reventil első alkalmazása előtt távolítsa el a kupakot, és 2-3 alkalommal pumpálja a flakon tartalmát a szabad levegőbe, a flakonban lévő levegő eltávolításához. Az adagolófej hegyét levágni tilos! Amennyiben a spray nem működik megfelelően (ami előfordulhat abban az esetben, ha a flakont nem függőlegesen tartja), többszöri megnyomással működtesse a pumpát úgy, hogy közben a flakont függőleges helyzetben tartja.

Finoman fújja ki az orrát az orrjáratok szabaddá tételéhez.

Távolítsa el a védőkupakot a flakonról.

A tartályt tartsa a mutató- és középsőujj között az ujjak számára kialakított peremen, illetve a hüvelykujjával alulról támassza meg a flakont. Fejét hajtsa kissé előre, és az egyik orrlyukába vezesse be az adagolófejet, miközben az ujjával enyhe nyomást gyakorolva fogja be a másik orrlyukát.

Gyors és határozott mozdulattal nyomja meg a pumpát, hogy a készítmény az orrába jusson.

A befújás során ajánlatos egy kevés levegőt beszívni az orron keresztül.

Lélegezzen tovább finoman, az orrán keresztül.

Az adagolófejet helyezze a másik orrlyukába.

Ismételje meg az előbbiekben leírt lépéseket, a másik orrlyukában is.

Az orrban alkalmazott adagolófej végét tiszta, nem bolyhosodó kendővel törölje meg.

A védőkupakot helyezze vissza a flakonra.

6. Lehetséges mellékhatások: A Reventil jól tolerálható készítmény. Ez idáig rendszeresen előforduló, vagy tartós mellékhatások nem ismertek. Ha a Reventil alkalmazása során bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük, értesítse kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy a készítmény forgalmazóját. Ha bármely mellékhatás tartósan fennáll, vagy súlyossá válik, kérjük, értesítse kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

7. Hogyan kell a reventil készítményt tárolni?

A lejárati idő a dobozon és a flakonon van feltüntetve. A lejárati idő után ne alkalmazza a készítményt! A készítmény 2 – 25°C között tárolandó. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! A környezet védelme érdekében a kiürült csomagolóanyagot hulladéktárolóban helyezze el.

8. Mit tartalmaz a reventil?

Egyéb információk: 20 ml oldat.

Egy befújás 0,14 ml oldatot tartalmaz.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp